Over ons

All Service Partner is in 2008 opgericht met als doel flexibele oplossingen aan te bieden voor elke branche op het gebied van facilitaire dienstverlening. Wij bieden klanten de totale outsource mogelijkheid aan, waardoor de operationele facilitaire taken door ons worden ondersteund en uitgevoerd. All Service Partner denkt met u mee en zorgt ervoor dat oplossingen worden aangereikt, waardoor u niet voor verassingen komt te staan. Door het aanbieden van onze drie diensten kunnen wij op efficiënte wijze voor gemak bij de klant zorgen. De klant ervaart het gemak door één contactpersoon, één factuur en altijd de ervaren mensen voor de meest uiteenlopende facilitaire diensten. U kunt de keuze maken voor een enkele dienst, maar ook een combinatie van diensten is mogelijk.

De medewerkers van All Service Partner blinken uit in service, gastvrijheid, betrouwbaarheid en representativiteit. In alle opzichten vormen onze mensen een visitekaartje voor uw organisatie. Representatieve werkkleding, vriendelijk groeten, aandacht voor verzorgende werkwagens en materialen en proactief handelen (waar het gaat om resultaatgericht werken met oog voor detail). Een vaste medewerker voor elk object  is ons beleid, waardoor het persoonlijke aspect ook wordt bewerkstelligd.

Gedrag en uitstraling van onze mensen vormen een belangrijk onderdeel van ons service concept. Door te investeren in de medewerker zal een win- win situatie ontstaan. Hierdoor zal uiteindelijk de klant, de medeweker, maar ook All Service Partner tevreden zijn. All Service Partner besteedt veel  aandacht aan de medewerkers. Zo wordt er getraind in verschillende technieken, maar ook de service mentaliteit. Persoonlijke ontwikkeling van de medewerker en doorgroeimogelijkheden zijn  belangrijke onderwerpen voor all Service Partner, maar ook zeker voor de personeelsleden. Door te investeren op dit gebied verhogen wij  niet alleen het plezier van de mensen in het werk, maar ook in de resultaten voor u als opdrachtgever.

All Service Partner speelt in op de toenemende vraag naar de outsource mogelijkheid op het gebied van facilitaire dienstverlening. Tegenwoordig zoekt de markt naar gemak en flexibiliteit. De dienstverlening van All Service Partner zorgt hiervoor.

Loyaal in royale services.

Uitreiking OSB Keurmerk

Referenties

All Service Partner heeft vele jaren ervaring met grote organisaties zoals Young Capital, VvE beheer Starrip en Covebo uitzendgroep.

Bekijk al onze klanten

2022 All Service Partner ®