Detachering

All Service Partner verzorgt, gedurende de contractueel vastgelegde periode, de detachering in facilitaire diensten. De ervaring van het gedetacheerde facilitaire personeel is een belangrijk service aspect. Hierdoor hoeven de medewerkers niet ingewerkt te worden en zal er weinig supervisie nodig zijn. Er zal natuurlijk ook supervisie zijn aan de kant van All Service Partner. Dit resulteert in uw tijdsbesparing en kunt u zelf de werkzaamheden uitvoeren die prioriteiten hebben.

De detachering van deze facilitaire medewerkers omvat de volgende facetten:

  • Huismeester/ conciërge
  • Afwasser spoelkeuken
  • Schoonmaak personeel

Huismeester/ conciërge

All Service Partner zorgt voor ervaren medewerkers die gedurende de gedetacheerde periode de interne –en externe klussen in -en rondom uw pand verzorgen. De huismeester of conciërge is allround inzetbaar en denkt mee met de klant. De huismeester of conciërge heeft een BHV certificaat en zal uw partner zijn binnen de organisatie als het gaat om facilitaire werkzaamheden.
Uw wens, onze zorg!

Afwassen spoelkeuken

All Service Partner zal een ervaren medewerker inzetten als het gaat om de afwas  in de spoelkeuken. Een ervaren afwasser zorgt voor een goede balans en samenwerking met de keuken en uiteindelijk een tevreden klant.

Schoonmaak

All Service Partner ondersteunt uw vaste schoonmaakteam. Als er verzuim optreed zal  All Service Partner u voorzien van ervaren schoonmaak medewerkers.  Op deze manier hoeft u niet zonder schoonmaakmedewerkers komen te zitten en zal de hygiëne continuïteit krijgen.

Detachering overeenkomst

All Service Partner zorgt voor ervaren facilitaire medewerkers gedurende een overeengekomen periode. Bij detachering staat de medewerker bij All Service Partner onder contract. Het gedetacheerde facilitaire personeel is daarmee formeel in dienst bij All Service Partner. Vaak is de inlenende partij verantwoordelijk voor leiding en toezicht over de medewerkers. Echter, wij zorgen voor supervisie, continuïteit en controle bij een gedetacheerde medewerker. Hierin onderscheidt All Service Partner zich, waarbij het gemak van de klant bij ons voorop staat.

All Service Partner stelt een werknemer ter beschikking waarbij de duur van de opdracht, het aantal te werken uren per periode en de vergoeding voor de periode vooraf zijn vastgelegd in de overeenkomst.

(PDF) detacheringovereenkomst

Referenties

All Service Partner heeft vele jaren ervaring met grote organisaties zoals Young Capital, VvE beheer Starrip en Covebo uitzendgroep.

Bekijk al onze klanten

2022 All Service Partner ®