Multi-service

All Service partner verzorgt, gedurende de contractueel vastgelegde detachering en/of schoonmaak periode, de multiservices. Het multiservice concept is een totaalaanbod van kluswerkzaamheden,waardoor er effectief en flexibel ingespeeld kan worden op de wensen van de klant.  Deze vorm van dienstverlening is met name voor tijdelijke/korte termijn werkzaamheden bedoeld. Dit is de rede dat deze vorm van service wordt verleend bij een partnership. De klussen worden snel, professioneel en adequaat uitgevoerd, omdat wij loyaliteit willen bewerkstelligen en om partnership te waarborgen. De klussen worden eerst geoffreerd en na goedkeuring en de uitvoering apart gespecificeerd op de factuur. Vanzelfsprekend is deze vorm van dienstverlening geheel vrijblijvend en vergelijken wij graag offertes van andere partijen.

Het multi-service concept omvat de volgende klussen:

  • Schilderwerkzaamheden
  • Verhuiswerkzaamheden
  • Vervangen van verlichting
  • Tuin onderhoud
  • Kluswerkzaamheden algemeen

Schilderwerkzaamheden

All Service Partner schildert uw pand aan de binnenkant, maar ook aan de buitenkant in een nieuw jasje. U kunt ervoor kiezen om een enkele wand te laten schilderen, maar het gehele pand is uiteraard ook mogelijk.

Verhuiswerkzaamheden

All Service Partner ondersteunt u bij een verhuizing. Ook de schoonmaak zal dan worden uitgevoerd, zodat een frisse start het halve werk wordt.

Vervangen van verlichting

All Service Partner faciliteert nieuwe verlichting door bij u de inkoop uit handen te nemen en ook de te vervangen verlichting te verzorgen. De oude verlichting wordt op een milieubewuste manier afgevoerd.

Tuinonderhoud

All Service Partner ondersteunt u bij het onderhouden van uw tuin.  Het seizoen klaar maken, snoeien en onkruid verwijderen, het groene onderhoud wordt ook bewerkstelligd. 

Kluswerkzaamheden algemeen

All Service partner faciliteert een handyman die allround klussen in en rondom uw pand uitvoert. Dit voorkomt achterstallig onderhoud.

Referenties

All Service Partner heeft vele jaren ervaring met grote organisaties zoals Young Capital, VvE beheer Starrip en Covebo uitzendgroep.

Bekijk al onze klanten

2022 All Service Partner ®