Schoonmaak

De schoonmaakdiensten vallen onder de core business van All Service Partner. Hierbij is service één van onze prioriteiten. All Service Partner heeft het personeel en de kennis in huis, waarmee we u van dienst kunnen zijn. Bij All Service Partner gaan we voor tijdsbesparing en gemak: één aanspreekpunt en één  factuur.

Werkwijze

U kunt de schoonmaakwerkzaamheden volledig uitbesteden en/of gebruik maken van onze detacheringmogelijkheden. De diensten schoonmaak en detachering gelden contractueel voor een bepaalde tijd. Als u contractueel klant bent van All Service Partner kunt u gebruik maken van het multiservice concept.

Schoonmaakovereenkomst

Gedurende de contractuele looptijd faciliteert All Service Partner de schoonmaakwerkzaamheden. Hierbij is het mogelijk om een enkele schoonmaakdienst of een totaal schoonmaakdienstenpakket contractueel vast te leggen. Buiten de desbetreffende schoonmaakovereenkomst is het altijd mogelijk extra schoonmaakdiensten uit te laten voeren op afroepbasis. Voor het extra gemak levert All Service Partner alle verbruiksartikelen op sanitair gebied. Hierbij horen onder andere toiletpapier, papieren handdoekjes, zeep, luchtverfrissers en bijbehorende dispensers. Alles wordt natuurlijk tijdens de schoonmaakwerkzaamheden aangevuld, zodat u nooit zonder zit. De gebruiksartikelen, ten behoeve van de schoonmaakwerkzaamheden, zijn ons eigendom en worden niet aan u gefactureerd. Bekijk de gehele overeenkomst voor meer informatie.

(PDF) schoonmaakovereenkomst

All Service Partner biedt de volgende schoonmaakdiensten aan:

Schoonmaak interieur

All Service Partner houdt, voor een contractueel vastgelegde bepaalde tijd, uw pand schoon. Het schoonmaakpersoneel zorgt voor een schone en hygiënische werk -en leefomgeving.

Opleveringschoonmaak

All Service Partner kan uw pand opleveren met een eind en/of start schoonmaak. Een schone start, wel zo makkelijk!

Vloeronderhoud

All Service Partner zorgt ervoor dat de vloeren in uw pand in top conditie blijven. Het voorzien van een nieuwe waslaag bij linoleum of marmoleum vloeren, het machinaal reinigen van tapijt of machinaal schrobben van tegelvloeren zorgt voor een langere levensduur en natuurlijk uw hygiëne.

Glasbewassing

All Service Partner biedt u een helder en blinkend  resultaat door de glasbewassing te faciliteren. Glasbewassing op traditionele wijze, met de telescoop of met behulp van een hoogwerker. Het kan allemaal.

Gevelreiniging

All Service Partner kan er voor zorgen dat uw gevel weer als nieuw lijkt. Door de vakbekwame medewerkers zal de oorspronkelijke kleur van de gevel tevoorschijn komen. Een fris pand wie wil dit nou niet?

Dieptereiniging sanitair

Hygiëne, daar staat All Service Partner voor. Omdat uw pand ook sanitaire voorzieningen heeft zal dit extra aandacht door ons krijgen op het gebied van diepte reiniging. Het periodiek reinigen van de sanitaire ruimten, met de stoomreiniger, is effectief. Hierdoor worden besmettingsbronnen van bacteriën uitgeschakeld en dit verbetert de hygiëne van de werk- en leefomgeving. Ook het behoud van de sanitaire onderdelen, door de daarbij horende periodieke ontkalking, zal de economische levensduur van onderdelen bevorderen.

Referenties

All Service Partner heeft vele jaren ervaring met grote organisaties zoals Young Capital, VvE beheer Starrip en Covebo uitzendgroep.

Bekijk al onze klanten

2022 All Service Partner ®